Zdrowe hamburgery z pracowni aktywności

Zdjęcie przedstawia proces przygotowywania hamburgerów (produkty spożywcze).

Hamburgery cieszą się dobrą sławą i nie brakuje ich amatorów. Co zrobić, gdy najdzie nas ochota na taki posiłek? Uczestnicy warsztatów aktywności w ECRS Stajnia przygotowywali ich zdrowszy odpowiednik. Takimi domowymi hamburgerami możemy raczyć się bez wyrzutów sumienia.

Harmonogram warsztatów w pracowni aktywności (wejście do budynku A):

20.04.21 08:00-11:00

21.04.21 08:00-11:00

22.04.21 08:00-11:00

23.04.21 08:00-11:00

24.04.21 08:00-11:00

26.04.21 08:00-11:00

27.04.21 08:00-11:00

28.04.21 08:00-11:00

29.04.21 08:00-11:00

30.04.21 08:00-11:00

Projekt „Ełckie Centrum Rewitalizacji Społecznej z kompleksową ścieżką wsparcia” realizowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego, Działanie 11.01.00 Poddziałanie 11.01.03.